Mango i Papaja je seksi sajt sa holističkim temama.

Home » Premijerni filmovi u ’22

Premijerni filmovi u ’22

U ovoj godini očekuje nas mnogo filmskih ostvarenja koja su vrlo očekivana i koja će nas ponovo povesti u bioskopske sale, ali će nas oduševiti i na malim ekranima. Koji filmovi će privući vašu pažnju?

 


 

PROLEĆE U ZNAKU NOVIH FILMOVA
Veoma očekivana ekranizacija
Smrt na Nilu izašla u februaru ove godine, a istraživanja Herkula Poaroa su odavno bila fascinantna i ovo ostvarenje je za ljubitelje misterije  i dobrog detektivskog posla- must watch!

 

 

Za ljubitelje superheroja, u martu je već izašla nova adaptacija čuvenog Betmena, koja se u potpunosti razlikuje od Nolanove trilogije. Svakome po različitom ukusu Betmena je odigrao Robert Patison, a žena mačka je Zoe Kravic.

 

 

Za ljubitelje crtanog filma, novo i divno diznijevo filmsko ostvarenje Turning Red, donosi priču o prihvatanju sebe i odrastanju i izašlo je 11. marta!

 

 

Još jedno ostvarenje koje je izašlo u februaru ove godine je The worst person in the world, koje je za svaku preporuku!

 

 

USKORO STIŽU

Jedno od ostvarenja koje očekujemo je Elvis, koje izlazi krajem juna, pored toga što željno očekujemo performans Ostina Batlera, kao i prikaz jedne od najvećih zvezdi- Elvisa Prislija.

 

 

Ako volite crtane filmove, u julu ove godine, moći ćete da pratite novi nastavak Grozni ja, koji će se zvati- Minions: The Rise of Gru. Svako ko je zaljubljen u ovaj crtani film, sigurno će se oduševiti trejlerom i uzbuđeno očekivati film!

 

 

NOVA ULOGA BRED PITA

Za sve fanove Bred Pita, krajem jula ove godine očekujemo novi akcioni triler koji će biti baziran na romanu japanskog pisca Kotaro Isaka. Ime filma je Bullet Train, a Bred Pit uvek donosi fantastican performans!

 

 

OBEĆAVAJUĆA FILMSKA JESEN

Jedan od naslova koje očekujemo, koji će izaći krajem septembra ove godine, jeste film Don`t worry, Darling, koji će poznatog Heri Stajlsa i Florence Pag prikazati u 1950im godinama. Ono što je zanimljivo je da će Florens glumiti domaćicu koja pokušava da istraži misteriozni posao svog muža.

 

 

Još mnogo filmova ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo da li će ove godine izaći na velike ili male ekrane, ali ono što možemo zaključiti je da će ova godina biti turbulentna sa ostvarenjima  i da će na Oskarima sledeće godine biti ogromna konkurencija!

 

 

 

TEKST: NADA ANTIĆ

Nada Antić je student Fakulteta dramskih umetnosti, kao i Filološkog fakulteta, u Beogradu. Potpuno zaljubljena u umetnost i sve oblike stvaralaštva, teži ka tome da i na subjektivni i objektivni način isprati sva nova dešavanja u pogledu umetnosti. Opijena kreativnošću, ponekad teško određuje svoje prioritete, bacajući se s jednog projekta na drugi, ali od malena još zna da je u umetnosti spas!