Najkreativnije Instagram stranice

Najkreativnije Instagram stranice

Broj korisnika društvene mreže Instagram raste sve više i više svakoga dana. Nastala je kao platforma za deljenje fotografija i video snimaka, a danas mnogima predstavlja glavni izvor prihoda. Prepun je tutorijala, fotografija, korisnih saveta, ali i nepotrebnih informacija kojima se opterećujemo. Naravno, uvek treba iskoristiti pozitivne strane ove ili bilo koje društvene mreže i
unaprediti sebe u nekom smislu. Za vas smo izdvojili nekoliko Instagram stranica za koje smatramo da su pune kvalitetnog sadržaja kojim ćete popuniti svoje vreme i i koje će vam biti zanimljive.


@mladi.nomadi

Ukoliko ste ljubitelj putovanja, planinarenja i nezaboravnih avantura onda je pravo vreme da zapratite ovaj profil ukoliko to već niste učinili. Naime, iza ovog profila stoji jedan mladi par avanturista i njihova zajednička ljubav prema prirodi. Ovo za njih predstavlja neku vrstu dnevnika i sa nama kao gledaocima dele nezaboravne trenutke kao i savete za kvalitetnija putovanja. Kvalitet samih fotografija, video snimaka i informativnog dela ovog profila zaista je okupio velik broj ljudi koji svaku njihovu ideju isprate od početka do kraja. Nadamo se da ćete im se pridružiti!

@bukmarkic

Ne znate šta sledeće da čitate? Trk na Instagram i prelistajte ovaj odličan book blog. Na ovom profilu nalaze se recenzije mnogih knjiga i sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Marko sa nama deli svoje čitalačke favorite i predstavlja ih kroz veoma zanimljive opise i fotografije. Ono što može da se oseti to je velika posvećenost ovoj vrsti sadržaja i naravno ljubav prema istom. Upravo to je ono što navodi ljude da prate ovakvu vrstu profila i da se tim putem inspirišu.

@maple.things

Ja sam Mejpl, ovo su moje ilustracije i frustracije. Ovako glasi opis profila iza kog stoji jedna pre svega kreativna i nadarena ilustratorka. Nekada nam je teško da pretočimo u reči ono što osećamo, a ovaj profil nam pruža upravo to. Ona uz pomoć ilustracije i par reči zapravo govori umesto nas i pomaže nam da shvatimo neke sasvim obične stvari. Stavlja nam do znanja koliko je svako osećanje važno i koliko treba da brinemo o sebi i o drugima.

@slatkadomacica

Za kraj predstavićemo vam nešto od čega ćete ogladneti i poželeti da probate sve što vidite na fotografijama. Reč je o profilu na kom možete pronaći najrazličitije recepte, počevši od najpre ukusnih i veoma privlačnih na prvi (a i na drugi) pogled. Julia koja stoji iza ovog profila nudi vam veoma detaljne recepte koje ćete moći da isprobate. Takođe, veoma kvalitetan video sadržaj kao i fotografije jesu ono što dodatno doprinosi posećenosti ovog profila. Nadamo se da ćete isprobati neki od recepata i da ćete uživati u procesu pripremanja.


TEKST: JOVANA LOVRE

Jovana Lovre je studentkinja Komunikologije i odnosa sa javnošću na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Zaljubljenik je u fotografiju, muziku, duge šetnje i kvalitetne razgovore. U životu je pokreću mnoge stvari, ali ona najvažnija jeste sam život.