Planer – alat za savršenu organizaciju

Planer – alat za savršenu organizaciju

Živimo u užurbanom i nepredvidivom svetu. Neko svoje želje, planove i ciljeve, zapisuje u digitalnu agendu, a neko se i dalje bavi pisanjem beležaka na papir. U oba slučaja, cilj nam je da svoje vreme i energiju usmerimo pametno kako bismo došli do željenih rezultata. Planer je savršen put do tih rezultata.

 


VEŠTINA KOJA ZLATA VREDI

Upravljanje vremenom je veština koja zlata vredi u današnjem svetu. To je zanat koji se uči i neguje, kao i svaki drugi. Ključ uspeha je balans između onoga što moramo da uradimo i stvari koje želimo da uradimo, a to je pravi izazov.

 

 

 

KAKO KORISTITI PLANER?

Planer koji radi u našu korist je onaj koji će naše lične resurse i potencijale iskoristiti za uspešno planiranje tokom cele godine, nezavisno da li su lične ili poslovne obaveze u pitanju. U planer upišite ono što je poželjno uraditi i što ne smete zaboraviti da završite. Treba da ga popunjavate svaki dan. Možete koristiti olovke u boji ili obeleživače kako biste odredili prioritete. Na kraju dana označite obaveze koje ste uspešno okončali. Planer je bitna stvar koju poseduje svaki uspešan čovek, jer ga koristi pametno, ali i kreativno kako bi sebi olakšao, ali i poboljšao život!

 

 

 

DOBRA ORGANIZACIJA

Dobra organizacija je pola odrađenog posla, kako privatno, tako i poslovno. Naučiće vas da živite kvalitetniji život, koji podrazumeva više slobodnog vremena. Takođe, nećete gubiti energiju i vreme već ćete sa planerom u rukama, ostvaiti svoje snove baš kako ste ih zamišljali!

 

 

 

PAMETAN PIŠE BUDALA PAMTI

Izreka kaže da pametan piše, a budala pamti. Zato koristite planer što više, jer će u budućnosti on biti vremenska kapsula koju ćete, sigurni smo, sa osmehom i ponosom otvoriti i prelistati, na radost svih oko sebe!

 

 

TEKST: KATARINA MATIĆ

Katarina Matić svoje formalno obrazovanje završava diplomom strukovnog farmaceuta. Voli da pomaže ljudima da zaštite i unaprede najveće nematerijalno bogatstvo na svetu – svoje zdravlje. Na taj način doprinosi da njena zajednica i svet budu lepše i bolje mesto za život. Trudi se da neguje ljubav prema čitanju i pisanju, kako bi što više ljudi saznalo za lekovitost i magičnost pisane reči, pa se na osnovu toga više družilo sa knjigom u ruci, a samim tim, lepo usmeno i pismeno izražavalo, negujući i čuvajući književni bonton, a što je još važnije, upoznajući druge ljude i njihove priče smeštene među koricama, bolje razumeju sebe. Volontira u Biblioteci šabačkoj na Odeljenju za odrasle, uređujući Kutak za biblioterapiju. Zaposlena je u poljoprivrednoj apoteci.